Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Sanitairtotaal.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Morgen open vanaf 9.00 uur

Home > Tegels > Tegel inspiratie > Betonlook studio/werkruimte

Betonlook studio/werkruimte

De betonlook tegels geven deze werkruimte een stoer en puur karakter. De lichte tint op de vloer en de donkere tint tegen de wand zorgen voor een spannend contrast. Er is gekozen voor een groot formaat betonlook tegel om rust en ruimtelijkheid te creëren. De betonlook tegels op de vloer zijn sterk en neutraal. Dat maakt ze zeer geschikt als vloer voor een gehele etage, dus ook in uw woonkamer, keuken en hal. Op de linkerwand zijn decortegels aangebracht. Daarmee kunt u een leuk accent creëren. Er zijn verschillende soorten decortegels, in diverse kleuren en patronen. Ze zijn vaak per stuk verkrijgbaar. Zo kunt u zelf een patroon voor wand of vloer kiezen. Ook kunt u verschillende decors met elkaar combineren.

Betonlook als blikvanger

Een betonlook badkamer is helemaal hot. Het zakelijke en industriële karakter van betonlook is in een studio of werkruimte een fantastische keuze. Betonlook doet een ruimte groter lijken en geeft tegelijk een bijzondere uitstraling. Betonlook in uw studio of werkruimte is een echte blikvanger. Aan de andere kant geeft het qua kleur en structuur rust, u zult heel prettig werken als u de vloer en/of de wanden van uw werkruimte een betonlook geeft.  De betonlook tegels van Sanitairtotaal maken deel uit van de stijlgroep Concrete. Die is samengesteld uit keramische tegels en tegels op cementbasis. Betonlook tegels geven een ruimte een strakke uitstraling.

Kies voor kleur bij beton

Kiezen voor betonlook is – met uitzondering van de decortegels – kiezen voor een grijstint. Dat kan variëren van licht tot donker, tot antraciet. Grijs staat goed bij wit en bij zwart, maar komt nog beter tot zijn recht als in de ruimte ook wordt gekozen voor meubels of accessoires in felle kleuren. Beton is dan een rustige achtergrond, een geduldig decor voor alles wat er in deze werkruimte gebeurt.

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom

Haal deze stijlvolle look in huis met de volgende producten!

Tegels

Vloer-/wandtegel - 202-010117
Decor 01, 20x20cm, multicolor mat
 
Vloer-/wandtegel - 204-020103
Concrete 02, 60x60cm, antraciet mat
 
Vloer-/wandtegel - 204-020101
Concrete 02, 60x60cm, grijs mat
 
Voegmiddel - 150-030102
Zak, 5 kg, poeder, zilvergrijs

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.