Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Sanitairtotaal.nl gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Zoeken
Verlanglijstje Klantenservice 0165 - 308 453

Maandag open vanaf 9.00 uur

Home > Tegels > Tegel inspiratie > Natuursteen woonkamer

Natuursteen woonkamer

Dat ziet er gezellig uit! De schouw in deze woonkamer is bekleed met natuursteen strips met reliëf. De schouw krijgt daardoor een extra accent mee, het springt meteen in het oog. Natuursteen strips zijn zeer geschikt als bekleding van bijvoorbeeld een schouw zoals op de foto, of om een accentwand te creëren. Deze strips worden niet gevoegd en zijn daardoor niet geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer. Voor die toepassing zijn speciale natuursteen tegels met dezelfde textuur en uitstraling geschikt, zowel voor op de wand als op de vloer. Dat betekent dat u ook in uw badkamer een vloer van natuursteen kunt realiseren, met natuursteen tegels.

Natuursteen in de woonkamer

Natuursteenlook tegels geven uw woonkamer een warm, tijdloos en sfeervol karakter. De grote formaten (75 x 75 centimeter) zijn zeer geschikt om de vloer van een gehele etage mee te betegelen. Door bijvoorbeeld de vloer van de woonkamer door te laten lopen in de gang en in andere ruimten, lijkt het vloeroppervlak van de etage vele malen groter. Ook een lichte kleur geeft een ruimtelijk effect, zoals u kunt zien op de foto. Bovendien geeft een lichte tint vaak een zeer frisse uitstraling, en een gevoel van open- en lichtheid. Een natuursteen vloer geeft een fraaie aanblik in uw woonkamer. U kunt er echt mee voor de dag komen!

Steen uit de natuur

Natuursteen is een natuurproduct, het is letterlijk steen uit de natuur. Om de natuursteen tegels natuurgetrouw te doen lijken, is er bij het hele procedé zeer nauwkeurig gekeken naar origineel natuursteen. Onze natuursteen tegels zijn daardoor niet of nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. Alleen in de prijs merkt u het: een keramische tegel is veel goedkoper dan een echte natuursteen tegel. Die mooie natuursteen vloer is daardoor voor iedereen betaalbaar. Sanitairtotaal heeft haar tegels verdeeld in stijlgroepen. Natuursteen tegels vallen binnen de stijlgroep Stone, en het aanbod is groot. Formaat, kleur, dessin: kiest u maar!

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom

Haal deze stijlvolle look in huis met de volgende producten!

Tegels

Wanddecor - 203-050301
Stone 05, 30x60cm, beige mat
 
Vloer-/wandtegel - 203-050101
Stone 05, 60x60cm, beige mat
 
Wanddecor - 205-500103
Stone 50, 10x40cm, beige mat
 
Vloer-/wandtegel - 203-050201
Stone 05, 80x80cm, beige mat

Doe uw voordeel!

Wilt u op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en nieuwe producten? Vul dan onderstaand uw naam en emailadres in.

Aanmelden nieuwsbrief
Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen.